Tyske udbytteaktier er nogle af de aktier som udbetaler allermest udbytte til deres aktionærer, og det er nok en af de store grunde til hvorfor der bliver købt så mange tyske udbytteaktier både her i Danmark men og så hele norden. Det er nogle aktier som er utrolig populære, jeg ejer da også en del af dem selv og holder nøje øje med dem.

Ved at investerer i tyske udbytteaktier, kan du tjene penge på to forskellige måder. Du kan nemlig både tjene penge på sælge dine aktier når kursprisen er steget, men du får altså også udbetalt udbytte hvert år pr aktie du ejer af virksomheden. Hvor meget du får udbetalt afhænger af hvor godt et år virksomheden har haft og hvor mange udbytteaktier du ejer.

Herunder har vi samlet en liste med nogle af de mest populære tyske udbytteaktier, som vi mener du bør holde et øje med eller måske endda investerer i, hvis det er en virksomhed som du tror på.

Bedste Tyske udbytteaktier 2023

 • Simens – Er mest kendt for deres vindmøller og anses for at være en af de førende virksomheder indenfor deres branche i hele verden. Det er en virksomhed som jeg mener er en meget fornuftigt investering, når det kommer til udbytteaktier. De udbetaler også et fornuftigt udbytte.
 • BMW –En virksomhed som vi alle kender og som har vækstet utrolig meget igennem de sidste par år og som jeg personligt også selv tror kommer til at vækste meget over de næste år. Det anses for at være en af de virksomheder som kan vinde kapløbet om elbilen, som der er i gang i bilbranchen lige nu.
Saxo-Bank-Logo
4.8/5
Etoro-liste
5.0/5

Bedste handelsplatform til at købe tyske udbytteaktier 

Du har måske allerede fundet ud af hvilke tyske udbytteaktier du gerne vil købe? Så er næste step at du skal vælge hvilken handelsplatform som du ønsker at bruge, til at købe og sælge dine aktier. Vi anbefaler etoro eller saxo investor til at handle aktier på, det er de to største udbydere på markedet og har flere hundrede tusind brugere på deres platform hver især.

Før hen købte mange der aktier igennem banken, men fandt hurtigt ud af at det ikke kan betale sig. Da du kommer til at betale utrolig mange gebyrer som hurtigt kommer til at æde dit overskud. Derfor anbefaler vi altid du bruger en handelsplatform til at handle aktier, der er ofte ingen gebyrer.

Længere nede her på siden har vi samlet en liste med tyske udbytteaktier, som vi mener du bør undersøge nærmere og se om der skulle være en virksomhed som du syntes kunne være interessant at investerer i. Der er rigtig mange forskellige svenske udbytteaktier og derfor har vi samlet en samlet lidt, så du kan finde dem alle et sted.

Bedste aktieplatforme til køb af udbytteaktier fra Tyskland

 • Etoro – Er den mest populære handelsplatform i norden og den bliver brugt dagligt af flere hundrede tusind bruger til køb og salg af aktier. Det er en nem platform at navigerer rundt på og der er meget lave gebyrer. 
 • Saxo Investor – Er en dansk handelsplatform med dansk kundeservice. Det er også her du kan oprette en gratis aktiesparekonto og betale mindre i skat af dit overskud. Det er også en nem og sikker platform at bruge til sine investeringer.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe tyske udbytteaktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Vi anbefaler eToro, hvor du kan købe og sælge tyske udbytteaktier med kurtage på 0 kr.

Saxo-Bank-Logo
4.8/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Find Tyske Udbytteaktier

For at finde dine Tyske udbytteaktier på enten etoro eller Saxo investor, så skal du blot søge efter den oppe i søgefeltet, som du kan se på billedet herunder og derefter klikke ind på dem. Så kan du handle det antal du ønsker at købe.

Læs også om:

Længere nede på siden, vil vi vise dig en stor liste med tyske udbytteaktier som du kan købe, og som vi mener er spændende.

BMW aktier

bmw aktier

BMW er en af de mest anerkendte bilmærker og de bliver ofte set som det førende mærke indenfor deres branche. I og med vi går mere og mere over til elbiler, så bliver det utrolig spændende at se, hvad BMW vil komme med på den bane. 

De anses lige nu for at være i front indenfor elbiler, men om de kan holde den føring foran tesla, ford og de andre giganter, det er kun guderne der ved det. Jeg tror dog personligt meget på aktien og jeg tror de vil blive en af dem der vinder kapløbet om elbilen.

Seneste udbyttebetaling: 4.63%

Siemens aktier

siemens aktier

Vi kender alle sammen Simens, det er en virksomhed i den helt store liga og det har de efterhånden været i rigtig mange år. Det er en virksomhed som anses for at være nogle af de bedste indenfor deres branche. Vi skal bruge mere og mere grøn energi og derfor tror jeg også vi kommer til at se meget mere til Siemens over de næste ti år.

Hvis du fokusere på grøn energi, så kan Siemens aktier være interessante for dig at holde øje med.

Seneste udbyttebetaling: 3.29%

Bedste Tyske Udbytteaktier 2023

Herunder kan du se den liste med Tyske udbytteaktier.

 • Covestro AG
 • Bayerische Motoren Werke AG
 • BASF SE
 • VOLKSWAGEN
 • Allianz SE
 • E.ON SE 
 • HeidelbergCement AG
 • Muenchener 
 • Deutsche Post AG
 • Vonovia SE
 • Deutsche Telekom AG
 • Siemens AG
 • Continental AG
 • Bayer AG
 • Deutsche Bank AG