Amerikanske udbytte aktier er noget vi er vilde med, og det er faktisk nogle af de aktier som vi køber mest af her i norden og det er der da også en god grund til. For ved at have amerikanske udbytteaktier så får du altså udbetalt udbytte en gang årligt. Hvor meget du får udbetalt afhænger af hvor godt et år virksomheden har haft og hvor mange aktier du ejer i den pågældende virksomhed.

Vi har her på siden samlet en list med mange af de amerikanske udbytteaktier, så du nemt og hurtigt kan se hvilke der er at vælge i mellem og se om der skulle være en virksomhed som du syntes kunne være interessant at investerer i.

Se vores liste med de bedste udbytteaktier fra USA samt hvilke handelsplatforme vi mener er blandt de bedste handelsplatforme til de hærdede investorer, men også til dig som skal til at begynde med at investerer.

Top 3 amerikanske udbytteaktier 2023

 • Coca-Coca – Er en virksomhed i den helt store liga, og det er også en af de virksomhed som udbetaler et meget højt udbytte til deres aktionærer. Det er en forretning som har været her i mere end hundrede år og derfor også en velsmurt maskine, som er gode til at tjene penge år efter år.
 • Apple – Er virksomheden som gav os iphonen og siden hen er det gået rigtig stærkt. De har gang på gang kommet med nye produkter som vi alle bruger i vores hverdag. Det er den virksomhed som har et produkt der bliver brugt at flest mennesker dagligt over hele verden. Det er en solid forretning som også er gode til at tjene penge.
 • McDonalds aktier – Er en forretning som vi alle kender og som nogle af os måske besøger lidt for ofte. Det er en forretning som år efter år vækster deres virksomhed og som er blevet en del af vores liv. Det er en virksomhed som rammer alle uanset aldre og derfor ser jeg den også som en meget solid og fornuftigt forretning, der vil være her mange år endnu.
Saxo-Bank-Logo
4.8/5
Etoro-liste
5.0/5

Hvor kan jeg købe amerikanske udbytteaktier

Du har måske allerede besluttet dig for at du vil købe nogle amerikanske udbytteaktier? Så er næste step at du skal vælge hvilken handelsplatform du vil bruge til at købe og sælge dine aktier på. Her anbefaler vi du bruger etoro som aktieplatform, det er en platform som har været her i mange år, og som faktisk er den førende her i norden og mange andre lande.

Du kan også vælge at købe dine amerikanske udbytteaktier igennem din bank, det er dog ikke noget som vi anbefaler. Når du køber og sælger amerikanske udbytteaktier igennem din bank, kommer du ofte til at skulle betale dyre gebyrer, som du kan slippe for at betale ved selv at handle dem på en handelsplatform.

Vi har længere nede lavet liste med nogle populære handelsplatforme med billig kurtage, et gratis aktiedepot, en god brugervenlighed, samt et stort udvalg af amerikanske udbytteaktier.

Du kan også læse vores store artikel omkring udbytteaktier.

Bedste aktieplatforme til køb af amerikanske udbytteaktier

 1. Etoro– Det er den platform som vi vil anbefale alle der skal til at investerer. Det er en super brugervenlig platform som er utrolig nem at navigerer rundt på og som har de mindste gebyrer på markedet.
 2. Saxo investor – Er en dansk handelsplatform der også er meget stor i norden. Her kan du få dansk support og meget lave gebyrer. Vi anbefaler Saxo investor til dig som er mest interessereret i danske aktier. Da det er en dansk platform, har de også et større udvalg af danske aktier end etoro for eksempel har.

Når du skal købe dine amerikanske udbytteaktier, så skal du som sagt have valgt en handelsplatform. Og som vi nævnte længere oppe, så anbefaler vi du enten bruger Etoro eller Saxo investor. Det er de to største indenfor handelsplatforme og det er stedet at handle sine aktier hvis du spørger mig. Det er også der jeg selv køber og sælger aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe amerikanske udbytteaktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber udbytteaktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Vi anbefaler eToro, hvor du kan købe og sælge udbytteaktier med kurtage på 0 kr.

Saxo-Bank-Logo
4.8/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Find Amerikanske Udbytteaktier

For at finde dine Amerikanske udbytteaktier på enten etoro eller Saxo investor, så skal du blot søge efter den oppe i søgefeltet, som du kan se på billedet herunder og derefter klikke ind på dem. Så kan du handle det antal du ønsker at købe.

Læs også om:

Længere nede på siden, vil vi vise dig en stor liste med amerikanske udbytteaktier som du kan købe, og som vi mener er spændende.

Amerikanske udbytteaktier

Coca Cola aktier

Coca Cola aktier

Vi kender nok alle sammen Coca-Cola aktier, det er en af verdens største virksomheder som har eksisteret i utroligt mange år, uden at forny deres produkt. De driver virksomhed i mere end 200 lande i verden og har omkring 454 firmaer med over 74.000 ansatte som er spredt ud i hele verden.

Coca cola blev stiftet i 1892 og siden er det gået rigtig stærkt. Cola blev opfundet af en apoteker som eksperimenterede med at finde en kur mod hovedpine, i stedet opfandt han den sirup som bliver brugt til Coca Cola.

Seneste Coca Cola aktier udbytte: 1,67%

Apple aktier

apple aktier

Apple er en virksomhed i sin helt egen kaliber. Det er nok en af de mest kendte virksomheder i hele verden og en af dem hvor deres produkter bliver brugt af flest til dagligt. Apple er dem som bland andet har lavet iphone, som jo er blevet et alle mands eje den dag i dag.

Apple blev stiftet i 1976 i Californien og er i dag mere end 154.000 ansatte. Det er altså en virksomhed i den helt store liga, og derfor er det også en aktie som der er meget lav risiko i. Sidste år (2021) leverede de et resultat på 95 milliarder dollars. Virksomheden blev stiftet af en person som hedder Steve Jobs, han nåede at blive en af verdens rigeste inden han desværre gik bort.

Seneste Apple aktier udbytte: 1,23%

Bedste Amerikanske Udbytteaktier 2023

Herunder kan du se den liste med Amerikanske udbytteaktier.

 • Gaming and Leisure
 • ONEOK Inc.
 • Universal Corp 
 • Philip Morris International Inc.
 • Valero Energy Corp.
 • Gaming and Leisure 
 • ONEOK Inc.
 • Universal Corp
 • Philip Morris International Inc. 
 • Valero Energy Corp. 
 • Phillips 66 
 • Edison International 
 • 3M 
 • Lamar Advertising Co
 • Principal Financial Group Inc 
 • Chevron 
 • Kimberly-Clark Corp
 • American Electric Power
 • Omnicom Group Inc
 • WEC Energy Group